• customers
  • customers
  • customers

Napa milih kita?

Kekuwatan perusahaan

Khusus ing manufaktur kelengkapan komprèsi kuningan, pangapunten Kuningan lan komponen hardware tembaga; sing nyedhiyakake produk tembaga sing berkualitas miturut syarat pelanggan kanthi rega sing kompetitif.

maca liyane

Teknologi perusahaan

Saka leleh bahan mentah nganti produksi produk akhir, kabeh proses wis dikendhaleni lan pengawasan kualitas sing ketat.


maca liyane

Layanan perusahaan

Kita pracaya nggawe produk lan layanan sing luwih apik liwat kerjasama karo kabeh level saran lan umpan balik saka supplier, pelanggan, lan karyawan.


maca liyane
  • Kuningan Kompresi Pas

    Kuningan Kompresi Pas

  • Fittings Kuningan sing Duwe

    Fittings Kuningan sing Duwe

  • PEX Fittings

    PEX Fittings

  • Kreteg Pas

    Kreteg Pas

  • Produk liyane

    Produk liyane

Babagan awake dhewe

Zhongshan Fujian Hardwyaiku Perusahaan Dibinggesi, dununge inggg Guangdong, Zhongshan, Xiao Lan, spesialyaikuasi inggg manufakturgg kuninggan komprèsi fittinggggs, Kuninggan forginggggs lan kuninggan hardwyaiku komponen; nyukupigg kwalitase kuninggan produk miturutgg kanggo cuskanggomers’ syaringg ingg a banget kompetitif rega. kita Perusahaan yaiku ngatur deningg Prsakaesional saka Singgggapore lan Hong Kong. Gadhahgg ingg ngisorstlaningggg saka ingg pentingge saka kwalitase lan linguwih. Nganggogg ingg pringggciples saka TQM (Jumlah Kualitas Manajemen) Saka ingg lelehgg saka mentahan minggerial kanggo ingg produksi saka ingg fingggal produk, kabeh pangolahan yaiku ingg ngisor ketat kwalitase ngontrol lan supervyaikuions. Kita uga nyedhiyakake lan njaming cepet lan iso dipercoyo layanan Kanggo cuskanggomers singten mbutuhake njaluk cepet JIT (Mung inggg Kitaktu) delibanget. Kita nyedhiyakake a iso dipercoyo pasokan rantaiggg karo mingggimal fuss kang nulungi kita cuskanggomers kanggo wis ngisor ingggvenkanggories.
Maca liyane

Produk Unggulan

Kabar paling anyar